den bilåkande katten

Torsdagen den femte december åkte jag, Patrik, min mamma och Weasley ner till göteborg med bilen. Weasley har ju tidigare åkt tåg ner till Göteborg (vilket gick hur bra som helst!), men bil har han aldrig åkt längre än till utställningen i somras, som var bara någon mil härifrån. Han pratade lite de två första milen ungefär, sen låg han i sin bur och vilade/sov hela vägen. Vid ett tillfälle fick han lite av sin favoritmat som han mumsade i sig. Både vi och mamma blev mäkta imponerade över hur bra det gick. 
 
Väl framme i göteborg mötte vi nästa utmaning - att bo tillsammans med en hund i tre nätter. :-) Vi bodde hos Patriks föräldrar som har en liten cavalier king charles spaniel som är några månader yngre än Weasley. De träffades i somras också och var då väldigt avvaktande och försiktiga fram till sista dagen vi var där, då lekte de nästan med varandra. Nu när vi kom ner var det nästan som att de tog vid där de skiljdes åt sist och det gick superbra hela helgen. Ampe (som hunden heter) var dock aningen rädd för Weasley, och kunde sätta av i en väldig fart om Weasley smög fram till honom bakifrån. :-) Överlag var båda jättenyfikna på varandra och det var jätteroligt att sitta och titta på dom när dom sökte kontakt!
 
På lördagen när vi var där nere hade Weasley sin första födelsedag! Vi firade med presenter, smaskensmat och en lång utforskarstund ute i selen. Jag passade då på att ta många fina ettårsbilder på lillen. Dessvärre hittar jag inte minneskortsläsaren som jag behöver för att lägga in alla bilderna, men jag jobbar på det! När jag hittar den kommer det komma en hel drös med bilder. En ynka bild har jag för tillfället tillgänglig från Weasleys ettårsdag, så den bjuder jag på så länge. :-)
 
 

Kommentarer

kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback