S*Lince's Franco Baresi

bilder tagna av Christelle Brundin, 2014-04-27

utställning i nordichallen

Så ligger vi hemma helt utslagna efter en rolig utställningshelg. Tidigt i lördagsmorse när jag installerat Weasley i buren och slagit mig ner i min stol och sitter och bläddrar i utställningskatalogen ser jag att Weasley ska ställas mot en katt i sin klass vid namn S*Klockarbackens Harry, döpt efter ingen mindre än Potter himself. Roligaste slumpen någonsin. Weasley tycker det är väldigt spännande på utställning och är ÖVERALLT, hela tiden. Han har knappt tid att visa upp sig för domaren. Under lördagen bjöd han den lilla publiken på några skratt då han mycket hellre ville klättra runt på mina axlar istället för att vara på domarbordet. På söndagen däremot, skötte han sig nästan exemplariskt, duktiga lilla sprattelvesslan. Den otroligt fina Harry fick cert båda dagarna och Weasley blev därmed Ex2 både lördag och söndag, men med väldigt fina bedömningar ska tilläggas. Så jag är jättenöjd och har haft en bra helg och träffat massa trevliga människor!
 
Weasley och Harry
 

finbesök

Igår satt jag och Weasley i soffan i en kvart och tittade på en fin liten gäst som var utanför fönstret. Lampan med skärmen på sne är min pälsige väns verk. :-)

 
 
 
 

anmäld till vår andra utställning

26-27 april är det dags för vår andra utställning! Weasley klassas numera som vuxen och kommer att ställas mot andra katter, vilket han inte gjorde i somras då han var junior och ensam i sin klass. När jag berättar för någon att han vann sin klass båda dagarna under sin första utställning brukar jag hoppa över detaljen att det var kraftig brist på motstånd, det behöver ingen veta, haha :-) Inför utställningen i somras badade jag honom ganska tätt inpå och han var mjuk som en dunboll under utställningsdagarna. Så redan idag tog vi oss ett bad inför kommande utställning, han kommer vara finast på bygget, mitt lilla vilddjur!
 

mot oändligheten, och vidare!

Är det något Weasley tycker om så är det höga höjder. Ju längre upp, desto nöjdare katt. Nedan ses han ha hittat en hatthylla hemma hos min mamma där han trivdes hur bra som helst. Han fick även vid ett tillfälle utforska överskåpet i hallgarderoben och det var knappt så jag fick ut honom igen! Även gardinstången i vardagsrummet är populär, oavsett vad matte tycker om det. :-)