I think we have a winner!

Jag tror kattlådan har stått på varenda kvadratcentimeter i hela badrummet, men nu verkar det ha blivit bra, jag tror den har hittat hem! En liten krok till spaden fick jag till också. Tre dagar kvar!


11 veckor gammal snygging

I fredags blev lillen 11 veckor och på lördag får vi äntligen hämta honom! PÅ LÖRDAG! Så nära nu, men så lååångt kvar!
Allt är klart inför ankomst här hemma, så allt som återstår är denna eviga väntan. Låt det gå fort nu.
 

10 veckor och mindre än två veckor kvar!

I fredags fyllde Weasley och hans syskon 10 veckor. Här är några bilder som uppfödare Kicki skickade till mig tidigare idag. Det är nu MINDRE än två veckor tills vi får hämta honom!
 

little ball of fur

Idag frågade min mamma mig vad sjutton "littleballoffur" är för något. Då slog det mig att alla kanske inte vet det. Denna blogg heter alltså "little ball of fur". Det är en del ur en sång vid namn "Soft Kitty" som sjungs i serien The Bing Bang Theory. Jag slänger upp den här så ni kan lyssna, enjoy! :)
 

mer förberedelser

Har idag beställt hem lite olika torrfoder som lillen ska få prova på, så får vi se sen vilka vi bestämmer oss för att fortsätta med. Har idag dessutom hunnit med en sväng till både Arken och Djurkompaniet och kollat på olika lådor. Dock slutade det med att vi bara köpte sand och en påse godis. Beställde den här nedanför från zooplus istället. Mycket billigare och matchar vårat badrum mycket mer, haha! Så tillsammans med den, all mat och leksaken till vänster blev det inte bara fraktfritt, utan vi fick 5% rabatt på hela kalaset också. Awesome sida det där, zooplus. Och baserat på hur fort trädet levererades plingar nog någon på dörren här hemma redan nästa vecka med ett fint paket!


världens fränaste sötlurv

Weasley växer så det knakar. Han är nu hela 9 veckor och det är mindre än 3 veckor tills vi får hämta hem honom! Tre veckor är ju ingenting egentligen, men tiden har aldrig i mitt liv gått så långsamt som den gör nu. Dessa fina bilder är tagna av dom han bor hos nere i Stockholm. Det är jätteroligt att dom fotar varje vecka och skickar till uppfödaren här i Sundsvall, som i sin tur skickar vidare till oss!

 
 

"what's up? If it's massive spiders again I want to eat breakfast before"


"of all the trees we could've hit, we had to get one that hits back"

Igår kom historiens största paket hem till oss med posten. Efter lite filurande och skruvande så satt det äntligen ihop, klösträdet! Det jävlades en aning i monteringen, men det gick tillslut! Och nu när det står där, färdigbyggt, ser det så mysigt ut att jag själv skulle vilja krypa in där och ta mig en tupplur.


"he must have known you would always want to come back"

Lurvet kommer förmodligen inte ha på sig halsband särskilt ofta då han mestadels kommer vara inne. Men, utan halsband finns heller aldrig möjligheten till att faktiskt ha ett på sig. Så, nu finns det ett! Funderar på att köpa till en namntub i silver och haka på. Jag hittar inget bra ställe att skriva någon information på halsbandet, och dessutom är en sån silversak ganska fin! 


lurvig tillökning och ny blogg!

Den 2 mars kommer det att flytta in en liten lurvig krabat hos mig och Patrik. En sibirisk katt! Ingen mindre än S*Lince´s Franco Baresi. Vi kommer däremot att kalla honom för Weasley. Dessa bilder är lånade av uppfödaren och är från då han är 2 dagar till 8 veckor. Uppfödarens hemsida och blogg hittar ni här och här.