storkillen min


älskade<3


trött katt

Imorse åkte Patrik till Göteborg och kommer att vara där i en vecka. Detta mitt i min praktik vilket resulterar i att lillen kommer vara ensam hemma hela dagar flera dagar i rad, det gör lite ont i mig, men det kommer nog gå bra. Idag var första dagen han var själv och efter att vi lekt massa när jag kommit hem slocknade han i soffan och sov ett bra tag, i något som såg ut att vara en jätteskön ställning. :)
 

vårväderspromenad

Lite mobilbilder från idag när jag och lillen var ute. Det är superkul att jaga flugor! Och idag blåste det lite, så det gick att jaga löv också. :) Det blir spännande men lite läskigt när det kommer en människa och går förbi, men en hund däremot verkar inte läskigt alls, bara spännande! Till slut säger matte att det är dags att gå in, men då är det knappt att hon får med sig sin äventyrare in.


datorbus

Denna har jag helt glömt att lägga upp! Weasley fick se en video på sig själv när han lekte vilket var väldigt underhållande. Jag älskar när han ställer sig på bakbenen och "viftar" med frambenen. Så gör han hela tiden när man leker med honom.


4 månader

Idag blir Weasley hela 4 månader! Dagen till ära fick han en ny leksak som han verkade tycka mycket om, även om han mest legat och slickat på den, haha. Detta är de 4månaders-bilder jag har lyckats få till idag. Han är helt omöjlig att få till en bra helkroppsbild på, antingen springer han runt som ett yrväder eller så ligger han och sover i de mest märkliga ställningarna, lillgosen. Men jag kämpar vidare.


 

april och bildbonanza

Idag har vi invigt den nya månaden med att vara ute nästan en timme i det fina vädret! Patrik följde med ut idag så jag kunde gå bananas med kameran. Här är ett urplock av dom dryga 200 bilderna jag hann ta. På den kvadratiska bilden när han ser jättefokuserad ut och kollar ner i gräset har han fångat en fluga under vänster framtass. Min lilla jägare! <3