en svans som är ute och går med en katt

 

instagram

Det händer lite oftare att dyker upp bilder på instagram än vad det gör här, så för er som känner för det, följ: humlesnurr

 

göteborgsresa

Över midsommar var vi en vecka i Göteborg hos Patriks föräldrar. Vi reste med tåg, och Weasley var med såklart! Vi var lite orolig över hur Weasley skulle bete sig på tåget, men det gick LÅNGT över förväntan! Han låg i sin bur som vi hade täckt över med en filt och sov, nästan hela vägen dit och nästan hela vägen hem. Han pep till några gånger per resa. Men både jag och Patrik blev riktigt imponerade över hur duktig han var. Det blev även andra personer på tåget, en kvinna som satt bredvid oss på andra sidan gången sa till och med att hon var imponerad och att vi hade en väldigt duktig katt. Världens stoltaste Weasley-mamma blev jag då! :)

Här kommer en rejäl Weasley-bildbomb från vår Göteborgsvistelse! Den lilla mänskliga sötnosen på bilderna är Patriks brorson Hampus. Till en början var Weasley väldigt avvaktande mot honom och ville helst inte vara nära. Men Hampus var inte sen med att ta efter vårt viftande med vippan, och då blev han genast mer intressant tyckte Weasley.

 

8 månader

Igår blev "lillen" 8 månader och idag fick vi tummen ur och köpte ett nytt batteri till vågen. 4,4kg lurv är det numera som strosar runt här hemma! :) Idag kom det dessutom ett bamsepaket levererat till dörren, som vi skulle kunna se som Weasleys 8-månaderspresent. Ett stort paket var det, och mycket roligt fanns det inuti! Drickfontänen anar jag ha blivit lillens nya bästa vän då han har tillbringat stora delar av kvällen vid den. :)
 
 

utställning i njurunda

29-30 juni hade vi som sagt utställningspremiär! Weasley skötte sig hur bra som helst! När han inte var uppe hos en domare låg han och vilade/sov i buren. På lördagen fick vi träffa Maud Olsen Johansson och Weasley blev EX1. Dagen efter fick vi träffa hennes man, Bertil Johansson och Weasley blev även då EX1. :) Det kommer nog med all säkerhet bli fler utställningar för oss i framtiden. 
 
Och ett burskynke fick jag till också!